Kväll med Cullen-familjen

Min bästaste vän har en helt underbart galen familj som jag inte kan få nog av att umgås med. De är alla högljudda, utflippade, frispråkiga, glada och allmänt underbara, och det som kanske fascinerar mig allra mest är att de alla är classy och utseendemässigt attraktiva! Det är ungefär som att socialisera med familjen Cullen (Twilight), där alla begåvats med the blessing of ett trevligt utseende. De är alla långa, många är osedvanligt bleka i hyn och förvånansvärt snygga. Jag tänker och tänker men kan inte komma på en endaste en av min bästaste väns släktingar som inte passar in på den beskrivningen. Det är fascinerande.



Detta är bara två ur släkten, men jag lovar er att man verkligen förundras över de bra generna som denna familj uppenbarligen har belönats med. Det gäller både min bästaste vän, dennes syskon, kusiner, fastrar, mostrar, farbröder, mormodrar, brorsöner och allt. Undantagen är väldigt få har jag märkt. Jag känner mig som sagt alltid lite som om jag umgås med familjen Cullen, som om jag vore Bella - en vanlig dödlig - medan de är något annat. Kanske är det så..? Jag har alltid misstänkt min bästaste vän för att vara mer än vad han utger sig för att vara. Vampyr? Mja, det hade eventuellt kunnat vara en logisk förklaring.

Vi begav oss i alla fall ut till en bar igår kväll. Det var jag, min bästaste vän, två av dennes systrar, den enas man och tre kusiner - inget litet gäng med andra ord. Vi vandrade huvudgatan nere i centrum fram, drog till oss uppmärksamhet där vi gick i samlad (och uppklädd) trupp bland slashasar, trötta turistande familjer och beväpnade poliskonstaplar. Tillslut hittade vi en bar som föll oss i smaken, slog oss ner och hängde sedan där i åtskilliga timmar tills det var stängningsdags. Påväg tillbaka till bilen så slogs jag och min bästaste vän av en impuls, vinkade glatt hej då till de andra och med deras frågande blickar i nacken så hoppade vi in i en taxi och försvann ut i natten. ...Or something. Vi letade oss till en fest vi fått nys om, spenderade resten av natten där och sov sedan över hos en kompis. Denna morgon tog vi en taxi tillbaka till våra respektive boenden, köpte en kaffe på vägen och så var allt frid och fröjd. Helt klart en kväll värd att läggas på minnet, av flertalet anledningar.


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

snygg trio säger jag

2011-04-23 @ 22:43:04
URL: http://xomarcheline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0