Bubbla Hit, Bubbla Dit

Gårdagskvällen blev en intressant händelse då vi begav oss ut i natten för att visa upp våra nyllen på en Carne Asada (grillfest kanske vore en snarlik översättning). Det var ett gäng som vi normalt inte socialiserar överdrivet mycket med, och kanske var det just därför som det hela var lite märkligt redan till en början. Vi begav oss iväg tillsammans med min kompis Sweet Moon (min egen översättning och tolkning av hennes namn) i hennes silverfärgade Bubbla, och innan vi visste ordet av så var vi ute ur staden och färdades längs en lång och mörk väg. Vi svängde av där vi fått order att svänga av och helt plötsligt befann vi oss mitt i ingenstans. En slingrande grusväg fick våran Bubbla att guppa och hoppa omkring, den smala vägen var kantad av enorma träd och det var så mörkt att inte ens bilens headlights gjorde någon större skillnad. Vi såg kaniner som hoppade runt och en till synes död hund i diket (jag såg den dock inte själv, men mina vänner påstår att de såg en), och vi fnissade nervöst (inte åt hunden uppenbarligen) åt det faktum att vi aldrig hade känt oss så avlägsnade ifrån civilisation. Efter en ca 10 minuter lång färd på den lilla vägen så tog den plötsligt slut, och vi insåg att vi hade kört fel. Vi vände om i natten och hittade slutligen rätt, och den platsen var inte riktigt lika ödslig som den vi först hamnade på. Ett litet äventyr där.

Det var en även fortsatt intressant kväll då diverse små saker inträffade, men som sammanfattning så kan jag säga att det var en väldigt rolig kväll som bland annat innehöll dans i en vattenlös pool, chokladkaka i min lilla mage och bortslarvandet av batteriluckan till min mobil. Det sistnämnda var lite tråkigt, uppenbarligen, men ingenting att göra något åt.

Mina mystiska märken på handleden har börjat blekna bort, märkligt nog. För en stund såg de nästan ut som brännmärken, som om jag bränt mig på flera små ställen, men det verkade ju lite otroligt. I ärlighetens namn så ser de fortfarande ut som brännmärken..! När de dök upp var de blålila, därefter övergick de till bruna, sedan var det som om de ersattes av ny hud delvis och nu återstår mest några bruna konturer med lite rödlätt hud i mitten. Ser märkligt ut. Kan kokande vatten orsaka brännmärken? No right? För det ser lite ut som om jag skulle ha fått stänk av någonting på armen, och det enda jag kan tänka mig att det skulle kunna vara är kokande vatten (då det mycket väl kan tänkas ha stänkt upp på mig vid något tillfälle), men det verkar lite långsökt. Någon påstod att de såg ut som insektsbett, men jag har aldrig sett insektsbett som ser ut såhär. Nu tycks de åtminstonde vara påväg att försvinna. Todo bien.


Kommentarer
Postat av: Jessica

.. jag tror att någon kan ha fimpat dig på armen.... då får man liknande brännmärken, kom jag precis på!:) Vad tror du?

2011-03-12 @ 23:40:48
URL: http://xomarcheline.blogg.se/
Postat av: Jannike

Oh wait...! :O det kanske är sant! Antingen från cigarett-aska eller kanske från när vi har grillat..! Det har jag inte tänkt på! Smart du är!

2011-03-13 @ 02:10:17
URL: http://conejoblanco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0